Locatie vormingsdag Zoutleeuw – De Waterhoek

vormingsdag Zoutleeuw - Een unieke locatie voor een vormingsdag op een steenworp van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een vormingsdag bij Zoutleeuw

Bent u op zoek naar een lieflijke locatie voor een vormingsdag bij Zoutleeuw? Wil u een vormingsdag organiseren op een oogverblindende idyllische droomplek? De Waterhoek met zijn aantrekkelijke kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden. Van een vormingsdag tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt genieten van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het mooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw vormingsdag!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw vormingsdag bij Zoutleeuw

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen wensen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De oplettende en professionele medewerkersploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets mankeert.

Ons bevallige feestzalencomplex bestaat uit twee fijne stijlrijk ingerichte zalen. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere, gezellige feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grotere evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Prachtige terrassen voor een prachtige receptie bij uw vormingsdag

Voor zowel grotere als kleinere gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De klassevolle, imposante feestruimtes en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een sterke indruk nalaten! Een vormingsdag, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde als het mooi weer is. Met dank aan het bevallige landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar geen paniek wanneer de weergoden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten te vertoeven. Een toverformule voor een vormingsdag bij Zoutleeuw!

Oog voor de kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Voor een vormingsdag zijn de tafels van het allergrootste belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De design witte dekborden zullen het cachet van uw vormingsdag naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die heel vlot combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Natuurlijk past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze toiletten, zalen en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw vormingsdag bij Zoutleeuw een onberispelijk succes!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Zoutleeuw

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een vormingsdag of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een verrukkelijke omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een lekker theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtplek voor vormingsdag, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u zalig rondwandelen op het wondermooie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Zoutleeuw

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete datum voor een vormingsdag? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw vormingsdag bij Zoutleeuw een ware triomf!