Locatie bedrijfstraining Alken – De Waterhoek

bedrijfstraining Alken - Een prachtige locatie voor een bedrijfstraining op een steenworp van Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een bedrijfstraining bij Alken

Op zoek naar een bedrijfstraining in een aangename idyllische setting bij Alken? De Waterhoek met zijn wondermooie kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen. Voor een familiefeest, een bedrijfstraining of voor zakelijke aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt genieten van een culinair intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het aangename heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfstraining!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw bedrijfstraining bij Alken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons wondermooie feestzalencomplex is opgebouwd uit twee chique met veel klasse ingerichte vertrekken. Voor de fijnere, intiemere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste feestbanketten kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, knusse vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor zeer grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een succesrijke receptie bij uw bedrijfstraining

Voor zowel kleine als grote feesten heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De stijlvolle, imposante feestruimtes en de bekoorlijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een overweldigende impressie nalaten! Een bedrijfstraining, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Dankzij het fijne panorama zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter smaken. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een succesformule voor een bedrijfstraining bij Alken!

Oog voor het kleinste detail en mooi gedekte tafels

Voor een bedrijfstraining zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan bekoorlijke ronde tafels voor zes tot dertien personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw bedrijfstraining naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Het grote keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw bedrijfstraining of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfstraining bij Alken een weergaloos succes te maken!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Alken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Onze unieke brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een smakelijk theetje of koffietje maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtplek voor bedrijfstraining, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u aangenaam rondwandelen op het mooie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Alken

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde dag voor een bedrijfstraining? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle superlekkere menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Alken voor een bedrijfstraining!