Locatie lezing Linter – De Waterhoek

lezing Linter - Een fantastische locatie voor een lezing op een kleine afstand van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een lezing bij Linter

Bent u op zoek naar een oogverblindende locatie voor een lezing bij Linter? Wil u een lezing organiseren op een aantrekkelijke landelijke locatie? De Waterhoek met zijn geweldige kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden. Van een lezing tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt proeven van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het lieflijke heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw lezing!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw lezing bij Linter

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een lezing. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De ervaren, attente en bekwame ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan niets ontbeert.

Twee uiterst wondermooie zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Topzaal De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere, innigere vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Wanneer u een groot event, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De verrukkelijk ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Wondermooie terrassen voor een mooie receptie bij uw lezing

U ziet meteen dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige vertrekken en de bekoorlijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier samengesteld. De zalen voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een lezing en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en meetings vinden hier de juiste omgeving. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde als het mooi weer is. Met dank aan het fijne landschap zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter smaken. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een lezing bij Linter wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Voor een lezing zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen voorzien wij ook een imposante ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw lezing nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Ons uitgebreide keuzepalet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal helemaal zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Zo wordt uw lezing bij Linter een weergaloos succes!

Brunchen in een stijlvol decor bij Linter

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een lezing of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een bevallige locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Gedroomde locatie voor lezing, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt vinden, is een wandeling in het subliemedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Linter

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw favoriete datum voor een lezing? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle superlekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw lezing bij Linter een ware triomf!