Locatie seminarie Alken – De Waterhoek

seminarie Alken - Een kostelijke locatie voor een seminarie in de buurt van Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een seminarie bij Alken

Zoekt u een plek voor een seminarie bijAlken in een fijne idyllische locatie? Het wondermooie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familie-evenement, een seminarie of voor zakelijke aangelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt proeven van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Voor uw seminarie is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw seminarie bij Alken

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een seminarie. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Alken. De oplettende en professionele ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets mankeert.

Ons mooie zalencomplex bestaat uit twee bevallige stijlrijk ingerichte zalen. Voor de intiemere, fijnere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de ruime buffetten kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een mooie receptie bij uw seminarie

Voor zowel grote als kleine feesten heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De stijlvolle, imposante vertrekken en de fraaie inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een seminarie en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en meetings vinden bij De Waterhoek de juiste toets. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het mooi weer is. Dankzij het bekoorlijke panorama zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar geen paniek indien de weergoden wat tegenzitten. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk fraaie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een seminarie bij Alken wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw seminarie besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De design witte dekborden zullen het cachet van uw seminarie nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die heel vlot combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw seminarie bij Alken een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Alken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een seminarie of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een lekker kopje koffie of thee maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtlocatie voor seminarie, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u heerlijk rondwandelen op het zeer fijne domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Alken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete dag voor een seminarie? Of heeft u reeds een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Alken voor een seminarie!