Locatie event Geetbets – De Waterhoek

event Geetbets - Een magnifieke locatie voor een event niet ver uit de buurt van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een event bij Geetbets

Op zoek naar een event in een fijne idyllische locatie bij Geetbets? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden. Van een event tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een prachtige omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt proeven van een culinair intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het bekoorlijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Voor uw event is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw event bij Geetbets

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een event. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De ervaren, attente en bekwame ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Ons fijne feestzalencomplex is opgebouwd uit twee mooie stijlrijk ingerichte zalen. Voor de intiemere, kleinere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de meer uitgebreide feestbuffetten kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts een zestal kleinere, knusse vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grotere events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De superbe ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een mooie receptie bij uw event

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestevenementen De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De chique inrichting komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een overweldigende indruk nalaten! Een event, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een schitterende meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het verrukkelijke uitzicht. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten te vertoeven. Een toverformule voor een event bij Geetbets!

Oog voor het kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een event zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. In de kleurkeuze hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, goed te combineren met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Natuurlijk past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw event bij Geetbets een groot succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvol decor bij Geetbets

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Onze speciale brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een lekker kopje koffie of thee maakt het helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor event, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u zalig wandelen op het fraaie domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Geetbets

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde dag voor een event? Of heeft u al een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle smakelijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw event bij Geetbets een ware triomf!