Locatie vormingsdag Alken – De Waterhoek

vormingsdag Alken - Een prachtige locatie voor een vormingsdag op een boogscheut van Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een vormingsdag bij Alken

Zoekt u een plek voor een vormingsdag bijAlken in een geweldige landelijke locatie? De Waterhoek met zijn geweldige kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen. Van een vormingsdag tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kan profiteren van een gastronomisch intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Voor uw vormingsdag is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw vormingsdag bij Alken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons spectaculaire feestzalencomplex bestaat uit twee attractieve klassevol ingerichte zalen. Voor de fijnere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste diners kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere, gezellige vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot event, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de zalen gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De verrukkelijk gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Fraaie terrassen voor een mooie receptie bij uw vormingsdag

Voor zowel kleine als grote gelegenheden heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De stijlvolle, imposante vertrekken en de prachtige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De ruimtes voldoen aan de hoogste normen en hebben cachet! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een vormingsdag en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en meetings vinden bij De Waterhoek de juiste omgeving. Onze terrassen bieden een mooie meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het attractieve landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten te vertoeven. Een vormingsdag bij Alken wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor detail en knap gedecoreerde tafels

Bij het organiseren van uw vormingsdag besteden wij de grootste aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, goed te combineren met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Het ruime gamma aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan overigens in overleg met ons uw zaalschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw vormingsdag of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw vormingsdag bij Alken een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Alken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een vormingsdag of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een bevallige omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Gedroomde locatie voor vormingsdag, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type van bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u heerlijk wandelen op het bekoorlijke domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Alken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een vormingsdag? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u absoluut scoren. Alle hoogstaande menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw vormingsdag bij Alken een ware triomf!