Locatie event Alken – De Waterhoek

event Alken - Een unieke locatie voor een event niet ver van Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een event bij Alken

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige prachtplek voor een event bij Alken? Wilt u een event organiseren op een fraaie landelijke plek? Het geweldige domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen. Van een event tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspannen, rustig wandelen, proeven van gastronomische hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de aangename omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw event!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw event bij Alken

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail nodig hebben voor een event. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Alken. De ervaren, attente en bekwame ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Twee zeer wondermooie zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere, innigere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De knap gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw event

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De gracieuze inrichting komt zeer goed tot uiting in de statige feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier opgesteld. Onze feestzalen voldoen aan de hoogste normen en hebben cachet! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een event en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en congressen vinden bij De Waterhoek de juiste omgeving. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het verrukkelijke uitzicht. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk wondermooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een event bij Alken!

Oog voor detail en mooi gedekte tafels

Bij het organiseren van uw event besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan mooie ronde tafels voor 6 tem.13 personen. Onze designborden zullen het cachet van uw event naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Natuurlijk past ons ruime palet aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw indeling van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra zaaldecoratie kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Zo wordt uw event bij Alken een weergaloos succes!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Alken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Geniet op onze brunches in een magnifieke locatie van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Prachtplek voor event, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type bedrijfsaangelegenheid. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het mooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Alken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete datum voor een event? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u altijd scoren. Alle superlekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Alken voor een event!