Locatie congres Herk-de-Stad – De Waterhoek

congres Herk-de-Stad - Een schitterende locatie voor een congres niet ver van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een congres bij Herk-de-Stad

Op zoek naar een congres in een lieflijke landelijke locatie bij Herk-de-Stad? Het geweldige domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een congres of voor zakelijke gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, aangenaam wandelen, genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de lieflijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het aantrekkelijke heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Voor uw congres is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw congres bij Herk-de-Stad

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een congres. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De professionele en uiterst attente ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Twee heel imposante zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Voor de intiemere, kleinere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de grotere feestbanketten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grote gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De bevallig aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een prachtige receptie bij uw congres

U snapt meteen dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De sierlijke decoratie komt zeer mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze gecomponeerd. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een onvergetelijke indruk achterlaten! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een congres en bedrijfsevents zoals seminars en meetings vinden bij ons de juiste toets. Bij mooi weer staan de fraaie terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De genodigden zullen niet alleen smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het betoverende uitzicht. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om op het terras te vertoeven. Een congres bij Herk-de-Stad wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw congres besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u volledige vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, goed combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Uiteraard past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, zalen en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw congres bij Herk-de-Stad een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een congres of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een lekker theetje of koffietje maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtlocatie voor congres, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsaangelegenheid. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u lekker rondwandelen op het bekoorlijke domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Herk-de-Stad

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde datum voor een congres? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw gasten zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle lekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw congres bij Herk-de-Stad een ware triomf!