Locatie productvoorstelling Kortenaken – De Waterhoek

productvoorstelling Kortenaken - Een kostelijke locatie voor een productvoorstelling in de buurt van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een productvoorstelling bij Kortenaken

Op zoek naar een productvoorstelling in een aangename idyllische setting bij Kortenaken? Het bekoorlijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden. Van een productvoorstelling tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een fraaie omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kunt genieten van een culinair intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw productvoorstelling is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw productvoorstelling bij Kortenaken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De professionele en uiterst attente medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets mankeert.

Ons wondermooie feestzalencomplex bestaat uit twee magnifieke stijlvol gedecoreerde vertrekken. Voor de fijnere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grotere buffetten kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Formidabele terrassen voor een succesrijke receptie bij uw productvoorstelling

U begrijpt meteen dat zowel voor kleine als grote feestevents De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige feestzalen en de fraaie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze zalen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Een productvoorstelling, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Met dank aan het bekoorlijke uitzicht zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk schitterende binnenvertrekken tot uw beschikking. Een productvoorstelling bij Kortenaken wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor afwerking en fraai aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw productvoorstelling besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan sublieme ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, mooi combineerbaar met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Ons ruime gamma aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. Extra decoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw productvoorstelling of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw productvoorstelling bij Kortenaken een onberispelijk succes!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Kortenaken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Geniet op onze brunches in een betoverende setting van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Prachtplek voor productvoorstelling, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is toegerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u lekker wandelen op het verrukkelijke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Kortenaken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een productvoorstelling? Of heeft u reeds een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw gasten zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u altijd scoren. Alle lekkere menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw productvoorstelling bij Kortenaken een ware triomf!