Locatie bedrijfstraining Linter – De Waterhoek

bedrijfstraining Linter - Een luisterrijke locatie voor een bedrijfstraining op een kleine afstand van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een bedrijfstraining bij Linter

Op zoek naar een bedrijfstraining in een bekoorlijke landelijke setting bij Linter? Het betoverende prachtige domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een bedrijfstraining of voor professionele gelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een wondermooie omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en gelijktijdig kunt profiteren van een culinair intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het prachtige heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Voor uw bedrijfstraining is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw bedrijfstraining bij Linter

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een bedrijfstraining. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Linter. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee uiterst fraaie zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de intiemere, kleinere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de grotere feestmaaltijden kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Schitterende terrassen voor een mooie receptie bij uw bedrijfstraining

U snapt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De chique inrichting komt zeer goed tot uiting in de statige vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier gecomponeerd. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een onvergetelijke impressie achterlaten! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een bedrijfstraining en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij ons de juiste omgeving. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het verrukkelijke panorama. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een bedrijfstraining bij Linter wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor het kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw bedrijfstraining besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan fraaie ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, goed te combineren met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide palet aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw bedrijfstraining bij Linter een onberispelijk succes!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Linter

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Onze speciale brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een lekker theetje of koffietje maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtlocatie voor bedrijfstraining, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u aangenaam rondwandelen op het schilderachtige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Linter

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete datum voor een bedrijfstraining? Of heeft u al een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u zeker scoren. Alle lekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor nog meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfstraining bij Linter een ware triomf!