Locatie bedrijfsevenement Bekkevoort – De Waterhoek

bedrijfsevenement Bekkevoort - Een schitterende locatie voor een bedrijfsevenement niet ver van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een bedrijfsevenement bij Bekkevoort

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Bekkevoort? Wil u een bedrijfsevenement organiseren op een aantrekkelijke idyllische locatie? Het aantrekkelijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden. Voor een familie-evenement, een bedrijfsevenement of voor professionele aangelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, aangenaam rondwandelen, genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de aangename omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het wondermooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfsevenement!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw bedrijfsevenement bij Bekkevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Bekkevoort. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons fraaie zalencomplex bestaat uit twee bekoorlijke klassevol gedecoreerde vertrekken. Voor de fijnere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste buffetten kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De wondermooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Wondermooie terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw bedrijfsevenement

U ziet meteen dat zowel voor kleine als grote feestevenementen De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestzalen en de mooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een sterke impressie nalaten! Een bedrijfsevenement, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij mooi weer staan de bekoorlijke terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het verrukkelijke uitzicht. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk mooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een bedrijfsevenement bij Bekkevoort wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor het kleinste detail en mooi gedekte tafels

Voor een bedrijfsevenement zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die zeer goed te combineren zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Het ruime gamma aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan trouwens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details als extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw bedrijfsevenement of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Zo wordt uw bedrijfsevenement bij Bekkevoort een weergaloos succes!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Bekkevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Geniet op onze brunches in een fraaie locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Prachtlocatie voor bedrijfsevenement, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt zoeken, is een wandelingetje in het prachtigedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Bekkevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete datum voor een bedrijfsevenement? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfsevenement bij Bekkevoort een ware triomf!