Locatie bedrijfstraining Bekkevoort – De Waterhoek

bedrijfstraining Bekkevoort - Een magnifieke locatie voor een bedrijfstraining op een boogscheut van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een bedrijfstraining bij Bekkevoort

Zoekt u een plaats voor een bedrijfstraining bijBekkevoort in een aangename idyllische locatie? De Waterhoek met zijn bekoorlijke kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen. Voor een familiefeest, een bedrijfstraining of voor professionele gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspanning zoeken, aangenaam rondwandelen, genieten van gastronomische verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de bekoorlijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het mooie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfstraining!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw bedrijfstraining bij Bekkevoort

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een bedrijfstraining. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De professionele en uiterst attente medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Twee uiterst wondermooie zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts zes kleinere, innigere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Indien u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw bedrijfstraining

Voor zowel kleine als grote feesten heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De stijlvolle, imposante vertrekken en de prachtige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een bedrijfstraining, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het wondermooie landschap zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter smaken. Maar geen paniek als de weersomstandigheden wat tegenzitten. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk mooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een bedrijfstraining bij Bekkevoort!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Voor een bedrijfstraining zijn de tafels van primordiaal belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan superbe ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die zeer mooi te combineren zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Ons ruime palet aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kunt u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken als extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw bedrijfstraining bij Bekkevoort een weergaloos succes!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Bekkevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Geniet op onze brunches in een fraaie locatie van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor bedrijfstraining, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u heerlijk rondwandelen op het mooie domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Bekkevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete dag voor een bedrijfstraining? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeer zeker scoren. Alle heerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor nog meer informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Bekkevoort voor een bedrijfstraining!