Locatie bedrijfstraining Limburg – De Waterhoek

bedrijfstraining Limburg - Een fantastische locatie voor een bedrijfstraining op een boogscheut van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een bedrijfstraining bij Limburg

Op zoek naar een bedrijfstraining in een wondermooie landelijke locatie bij Limburg? Het mooie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familie-aangelegenheid, een bedrijfstraining of voor professionele gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een oogverblindende omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt genieten van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het adembenemende heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw bedrijfstraining!

Contacteer ons

Lees meer

Elegante klassevolle zalen voor uw bedrijfstraining bij Limburg

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een bedrijfstraining. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Limburg. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons fijne zalencomplex bestaat uit twee wondermooie betoverende met veel stijl gedecoreerde vertrekken. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor zeer grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De verrukkelijk aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een succesvolle receptie bij uw bedrijfstraining

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante vertrekken en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een stevige indruk achterlaten! Een bedrijfstraining, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde als het mooi weer is. Dankzij het bevallige panorama zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar geen paniek als de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten op het terras te vertoeven. Een bedrijfstraining bij Limburg wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor het kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw bedrijfstraining besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan wondermooie ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Natuurlijk past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Op die manier wordt uw bedrijfstraining bij Limburg een groot succes!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Limburg

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfstraining of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtlocatie voor bedrijfstraining, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u heerlijk wandelen op het fraaie domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Limburg

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete dag voor een bedrijfstraining? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw bezoekers zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u altijd scoren. Alle heerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Limburg voor een bedrijfstraining!