Locatie seminar Herk-de-Stad – De Waterhoek

seminar Herk-de-Stad - Een mooie locatie voor een seminar niet ver uit de buurt van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een seminar bij Herk-de-Stad

Bent u op zoek naar een geweldige plek voor een seminar bij Herk-de-Stad? Wilt u een seminar organiseren op een aangename landelijke droomplek? De Waterhoek met zijn schitterende kasteelhoeve is de perfecte locatie voor verschillende soorten evenementen. Van een seminar tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een fijne omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kan proeven van een gastronomisch intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het aangename heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw seminar!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw seminar bij Herk-de-Stad

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een seminar. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Herk-de-Stad. De oplettende en professionele medewerkersploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Twee uiterst attractieve zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de intiemere, fijnere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grotere feestbuffetten kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor zeer grote evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De spectaculair gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Formidabele terrassen voor een geslaagde receptie bij uw seminar

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestevenementen De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, imposante feestruimtes en de fraaie inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze feestzalen voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Een seminar, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze terrassen bieden een schitterende meerwaarde als het mooi weer is. Dankzij het prachtige panorama zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk schitterende binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een seminar bij Herk-de-Stad!

Oog voor de kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Voor een seminar zijn de tafels van het grootste belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan bekoorlijke ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, goed te combineren met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Het grote assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan trouwens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. Extra zaaldecoratie kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, zalen en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw seminar bij Herk-de-Stad een groot succes!

Brunchen in stijl bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Gedroomde locatie voor seminar, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u aangenaam wandelen op het magnifieke domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Herk-de-Stad

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewilde dag voor een seminar? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u zeer zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw seminar bij Herk-de-Stad een ware triomf!