Sluiten Openen
Sluiten

Feesten

De Waterhoek is de droomlocatie voor ieder feest.

U wordt hartelijk ontvangen door de gastvrije familie die al generaties lang weet wat de gasten, tot in het kleinste detail, verlangen. Hun professionele equipe zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Het volledige, magnifieke feestzalencomplex heeft 2 grote, stijlvolle zalen. De Appelgaard waar diners voor maximaal 400 personen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden verder een 6-tal kleinere zalen die plaats bieden aan 700 personen. Voor grote evenementen zoals galabals kunnen de zalen tot 1500 personen uitgebreid worden.
De mooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt uw eigen dj ook meenemen.

Kleine of grote feesten: De Waterhoek heeft voor iedere aangelegenheid een geschikte zaal. De elegante inrichting komt tot uiting in de statige zalen. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol van samenstelling. Zowel feesten als seminars die om een locatie met cachet vragen, vinden hier de juiste omgeving.

De fantastische en gastvrije recepties worden met mooi weer op de prachtige terrassen gehouden. Bij minder mooi weer hebben wij hiervoor schitterende ruimten tot uw beschikking.

Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens.

Wij voorzien verse bloemstukken en kaarsen op iedere tafel.

Ronde tafels zijn mogelijk van 6 tot en met 13 personen. Voor de eretafel kan een ovale tafel worden voorzien. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw feest nog verhogen en passen bij elk kleurenthema. De kleur van het tafellinnen kan gekozen worden met als basiskleur beige, wit of zwart die gecombineerd worden met bordeaux, bruin, goud of aubergine.

Wij bieden u een ruim gamma menukaarten aan die overeenkomen met het tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalindeling zelf opstellen. Extra decoratie kan besproken worden.

De Waterhoek prijslijst 2020 pdf-bestand

Ook de moeilijkere momenten in het leven waarbij u met familie en vrienden wilt samenzijn kunnen wij voor u verzorgen. Zie voor prijzen, mogelijkheden en reservatie het formulier Rouwtafel 2019pdf-bestand

Feesten