Sluiten Openen
Sluiten

Feesten

De Waterhoek is de droomlocatie voor ieder feest.

U wordt hartelijk ontvangen door de gastvrije familie die al generaties lang weet wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen. Hun professionele equipe zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Voor trouwfeesten en grote gelegenheden heeft zaal “Appelgaard” een maximum capaciteit van 250personen met dansvloer en 300 personen zonder dansvloer.

Wij bieden verder enkele kleinere zalen voor communies of familiefeesten. Voor grote staande evenementen zoals galabals kunnen de zalen tot 1000 personen uitgebreid worden.
De mooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor een dansavond opteert bezorgen wij u enkele dj-referenties, maar u kunt uw eigen dj ook meenemen.

Kleine of grote feesten: De Waterhoek heeft voor iedere aangelegenheid een geschikte zaal. De elegante inrichting komt tot uiting in de statige zalen. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol van samenstelling. Zowel feesten als seminars die om een locatie met cachet vragen, vinden hier de juiste omgeving.

De fantastische en gastvrije recepties worden met mooi weer op de prachtige terrassen gehouden. Bij minder mooi weer hebben wij hiervoor schitterende ruimten tot uw beschikking.

Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens.

Wij voorzien verse bloemstukken en kaarsen op iedere tafel.

Ronde tafels zijn mogelijk van 6 tot en met 12 personen. Voor de eretafel kan een ovale tafel worden voorzien. De kleur van het tafellinnen kan gekozen worden met als basiskleur beige, wit of zwart die gecombineerd worden met uw kleurenthema.

Wij bieden u een ruim gamma menukaarten en decoratie aan die overeenkomen met het tafellinnen. U kan ook zelf decoratieve elementen meebrengen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalindeling zelf opstellen.

Ook de moeilijkere momenten in het leven waarbij u met familie en vrienden wilt samenzijn kunnen wij voor u verzorgen.

Feesten