Locatie productvoorstelling Linter – De Waterhoek

productvoorstelling Linter - Een fraaie locatie voor een productvoorstelling op een geringe afstand van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een productvoorstelling bij Linter

Zoekt u een plaats voor een productvoorstelling bijLinter in een aantrekkelijke landelijke droomlocatie? De Waterhoek met zijn fijne kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen. Voor een familie-evenement, een productvoorstelling of voor professionele gelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een fantastische omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kan genieten van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het wondermooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. Voor uw productvoorstelling is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw productvoorstelling bij Linter

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen wensen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbeert.

Ons betoverende, magnifieke zalencomplex bestaat uit twee attractieve stijlvol gedecoreerde vertrekken. Voor de kleinere, intiemere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste feestbanketten kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over zes kleinere, knusse feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grotere evenementen zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De knap gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een geslaagde receptie bij uw productvoorstelling

Voor zowel grotere als kleinere feesten heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De chique decoratie komt zeer mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte manier gecomponeerd. De ruimtes voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een productvoorstelling en bedrijfsevents zoals seminars en meetings vinden bij ons de juiste setting. Onze terrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Dankzij het fraaie uitzicht zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Maar geen paniek indien de weergoden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten te vertoeven. Een productvoorstelling bij Linter wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Voor een productvoorstelling zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, mooi combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Natuurlijk past ons ruime gamma aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kunt overigens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. Extra zaaldecoratie kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw productvoorstelling bij Linter een ongeëvenaard succes te maken!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Linter

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Geniet op onze brunches in een magnifieke omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor productvoorstelling, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Zaal Appelgaard is uitgerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u zalig rondwandelen op het sublieme domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Linter

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde datum voor een productvoorstelling? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u altijd scoren. Alle heerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw productvoorstelling bij Linter een ware triomf!