Locatie bedrijfsevenement Halen – De Waterhoek

bedrijfsevenement Halen - Een schitterende locatie voor een bedrijfsevenement op een geringe afstand van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een bedrijfsevenement bij Halen

Op zoek naar een bedrijfsevenement in een aantrekkelijke landelijke setting bij Halen? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Voor een familie-evenement, een bedrijfsevenement of voor zakelijke aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, aangenaam rondwandelen, genieten van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het bekoorlijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw bedrijfsevenement!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw bedrijfsevenement bij Halen

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een bedrijfsevenement. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Halen. De oplettende en professionele medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Ons wondermooie zalencomplex bestaat uit twee fijne met veel klasse ingerichte vertrekken. Topzaal De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere, gezellige zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Wanneer u een groot event, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een succesrijke receptie bij uw bedrijfsevenement

Voor zowel kleinere als grotere feesten heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De chique inrichting komt zeer mooi tot uiting in de statige vertrekken. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. De zalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een bedrijfsevenement en bedrijfsevents zoals seminars en congressen vinden bij De Waterhoek de juiste omgeving. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het bevallige uitzicht. Maar er is geen man overboord wanneer de weergoden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk fijne binnenvertrekken tot uw beschikking. Een bedrijfsevenement bij Halen wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor het kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Voor een bedrijfsevenement zijn de tafels van het grootste belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan fijne ronde tafels voor zes à dertien personen. Onze witte designborden zullen het cachet van uw bedrijfsevenement naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer mooi te combineren zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Uiteraard past ons ruime palet aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kunt overigens in overleg met ons uw tafelschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra zaaldecoratie kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevenement bij Halen een supergeslaagd succes te maken!

Brunchen in luxe en stijl bij Halen

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsevenement of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een bevallige omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Prachtplek voor bedrijfsevenement, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor ieder type van bedrijfsaangelegenheid. Zaal Appelgaard is uitgerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u lekker wandelen op het zeer fijne domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Halen

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een bedrijfsevenement? Of heeft u al een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfsevenement bij Halen een ware triomf!