Locatie vormingsdag Stevoort – De Waterhoek

vormingsdag Stevoort - Een mooie locatie voor een vormingsdag op een geringe afstand van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een vormingsdag bij Stevoort

Op zoek naar een vormingsdag in een geweldige idyllische setting bij Stevoort? De Waterhoek met zijn wondermooie kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen. Van een vormingsdag tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Ontspannen, aangenaam wandelen, proeven van culinaire hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de geweldige omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het wondermooie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw vormingsdag!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw vormingsdag bij Stevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons betoverende, magnifieke zalencomplex bestaat uit twee bevallige klassevol ingerichte vertrekken. De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts zes kleinere vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De verrukkelijk gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Schitterende terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw vormingsdag

U ziet onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De chique inrichting komt mooi tot uiting in de statige vertrekken. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een stevige indruk nalaten! Een vormingsdag, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Met dank aan het uiterst fraaie uitzicht zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen man overboord indien de weersomstandigheden wat tegenzitten. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een vormingsdag bij Stevoort wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor detail en fraai aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw vormingsdag besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een zeer chique ovalen eretafel. Onze designborden zullen het cachet van uw vormingsdag naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, mooi combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Vanzelfsprekend past ons ruime palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw vormingsdag bij Stevoort een supergeslaagd succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Stevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een vormingsdag of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een bevallige setting van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Prachtlocatie voor vormingsdag, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandeling in het betoverendedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Stevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewilde datum voor een vormingsdag? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u absoluut scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor nog meer informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Stevoort voor een vormingsdag!