Locatie vormingsdag Linter – De Waterhoek

vormingsdag Linter - Een mooie locatie voor een vormingsdag niet ver van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een vormingsdag bij Linter

Op zoek naar een vormingsdag in een bekoorlijke idyllische locatie bij Linter? Het mooie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een vormingsdag of voor professionele aangelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, rustig wandelen, proeven van gastronomische creaties in ons restaurant, het kan allemaal in de fraaie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw vormingsdag!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw vormingsdag bij Linter

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbeert.

Ons betoverende, magnifieke feestzalencomplex is opgebouwd uit twee machtige stijlrijk ingerichte zalen. Topzaal De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere, knusse vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Voor de grootste evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De prachtig ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw vormingsdag

U ziet onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De elegante aankleding komt zeer mooi tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte wijze gecomponeerd. De ruimtes voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Een vormingsdag, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de mooie terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het betoverende uitzicht. Maar er is geen reden tot ongerustheid als de weergoden wat tegenzitten. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk attractieve binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een vormingsdag bij Linter!

Oog voor de kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw vormingsdag besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan superbe ronde tafels voor 6-13 personen. De klassevolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Daardoor wordt uw vormingsdag bij Linter een groot succes!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Linter

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Geniet op onze brunches in een wondermooie omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker theetje of koffietje maakt het helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor vormingsdag, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder soort bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandeling in het bevalligedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Linter

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste dag voor een vormingsdag? Of heeft u al een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u zeer zeker scoren. Alle heerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Linter voor een vormingsdag!