Locatie seminar Geetbets – De Waterhoek

seminar Geetbets - Een fantastische locatie voor een seminar in de omgeving van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een seminar bij Geetbets

Op zoek naar een seminar in een mooie landelijke setting bij Geetbets? De Waterhoek met zijn fijne kasteelhoeve is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden. Van een seminar tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kan profiteren van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het aangename heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Voor uw seminar is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw seminar bij Geetbets

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een seminar. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Geetbets. De professionele en uiterst attente ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Ons attractieve feestzalencomplex bestaat uit twee sublieme stijlvol gedecoreerde vertrekken. Voor de intiemere, kleinere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de meer uitgebreide diners kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grote gelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De fraai aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw seminar

Voor zowel kleine als grote feesten heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De klassevolle, statige feestzalen en de magnifieke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte wijze in elkaar gezet. De zalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een seminar en bedrijfsevenementen zoals seminars en meetings vinden hier de juiste omgeving. Bij aangenaam weer staan de wondermooie terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het betoverende uitzicht. Maar er is geen reden tot ongerustheid indien de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een seminar bij Geetbets!

Oog voor de kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Voor een seminar zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan magnifieke ronde tafels voor zes à dertien personen. De witte designborden zullen het cachet van uw seminar naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons uitgebreide gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kunt overigens in overleg met ons uw zaalindeling voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Daardoor wordt uw seminar bij Geetbets een onberispelijk succes!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Geetbets

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een superbe omgeving van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Gedroomde locatie voor seminar, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type van bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is uitgerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u aangenaam rondwandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Geetbets

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewenste datum voor een seminar? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u honderd procent zeker scoren. Alle smakelijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Geetbets voor een seminar!