Locatie seminar Sint-Truiden – De Waterhoek

seminar Sint-Truiden - Een schitterende locatie voor een seminar vlak bij Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een seminar bij Sint-Truiden

Zoekt u een plek voor een seminar bijSint-Truiden in een lieflijke landelijke locatie? De Waterhoek met zijn mooie kasteelhoeve is de ultieme locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Van een seminar tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, rustig wandelen, genieten van gastronomische hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw seminar is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw seminar bij Sint-Truiden

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een seminar. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Sint-Truiden. De ervaren, attente en bekwame medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets mankeert.

Ons betoverende, magnifieke feestzalencomplex is opgebouwd uit twee fijne met veel stijl ingerichte zalen. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor zeer grote evenementen zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Sublieme terrassen voor een geslaagde receptie bij uw seminar

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestzalen en de attractieve inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een onvergetelijke impressie achterlaten! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een seminar en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en congressen vinden hier de juiste omgeving. Bij aangenaam weer staan de magnifieke terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het prachtige uitzicht. Maar er is geen man overboord als de weergoden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om op het terras te vertoeven. Een seminar bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Voor een seminar zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die uitstekend te combineren zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Uiteraard past ons ruime palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw seminar bij Sint-Truiden een ongeëvenaard succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een seminar of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Droomlocatie voor seminar, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u aangenaam rondwandelen op het betoverende domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een seminar? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw gasten zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u absoluut scoren. Alle heerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw seminar bij Sint-Truiden een ware triomf!