Locatie bedrijfsevenement Limburg – De Waterhoek

bedrijfsevenement Limburg - Een prachtige locatie voor een bedrijfsevenement op een boogscheut van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Limburg

Bent u op zoek naar een mooie droomplek voor een bedrijfsevenement bij Limburg? Wil u een bedrijfsevenement organiseren op een aangename idyllische locatie? Het fijne domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen. Van een bedrijfsevenement tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, genieten van culinaire verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfsevenement!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw bedrijfsevenement bij Limburg

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Limburg. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee heel luisterrijke zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de kleinere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste feestdiners kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grotere gelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een mooie receptie bij uw bedrijfsevenement

Voor zowel kleine als grote gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De chique aankleding komt zeer goed tot uiting in de statige feestzalen. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte manier uitgewerkt. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een stevige indruk nalaten! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een bedrijfsevenement en bedrijfsevenementen zoals seminars vinden bij ons de juiste setting. Bij mooi weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Met dank aan het sublieme landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen man overboord wanneer de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een bedrijfsevenement bij Limburg!

Oog voor de kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Voor een bedrijfsevenement zijn de tafels van primordiaal belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan sublieme ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. In de kleurkeuze hebt u nagenoeg alle vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, goed combineerbaar met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Natuurlijk past ons uitgebreide gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, zalen en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevenement bij Limburg een supergeslaagd succes te maken!

Gezellig brunchen in stijl bij Limburg

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsevenement of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een betoverende locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch volledig àf te maken.

Gedroomde locatie voor bedrijfsevenement, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsevent. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandeling in het bekoorlijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een bedrijfsevenement? Of heeft u al een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle smakelijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Limburg voor een bedrijfsevenement!