Locatie bedrijfstraining Kortenaken – De Waterhoek

bedrijfstraining Kortenaken - Een prachtige locatie voor een bedrijfstraining op een boogscheut van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een bedrijfstraining bij Kortenaken

Zoekt u een plek voor een bedrijfstraining bijKortenaken in een prachtige landelijke droomlocatie? De Waterhoek met zijn oogverblindende kasteelhoeve is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Van een bedrijfstraining tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een fantastische omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan genieten van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw bedrijfstraining is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw bedrijfstraining bij Kortenaken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Kortenaken. De professionele en uiterst attente ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets ontbreekt.

Twee zeer imposante zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de kleinere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grotere banketten kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts een zestal kleinere, knusse zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De mooi aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Wondermooie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw bedrijfstraining

Voor zowel kleine als grote feesten heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De klassevolle, statige vertrekken en de bekoorlijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een bedrijfstraining en bedrijfsevenementen zoals seminars vinden bij De Waterhoek de juiste setting. Bij mooi weer staan de magnifieke terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Dankzij het prachtige panorama zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Maar geen paniek indien de weergoden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een bedrijfstraining bij Kortenaken wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en mooi gedekte tafels

Voor een bedrijfstraining zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u nagenoeg alle vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, goed combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfstraining bij Kortenaken een weergaloos succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvolle setting bij Kortenaken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Geniet op onze brunches in een sublieme setting van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch volledig àf te maken.

Droomlocatie voor bedrijfstraining, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is toegerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandelingetje in het subliemedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Kortenaken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een bedrijfstraining? Of heeft u al een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfstraining bij Kortenaken een ware triomf!