Locatie productvoorstelling Alken – De Waterhoek

productvoorstelling Alken - Een fraaie locatie voor een productvoorstelling op een boogscheut van Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een productvoorstelling bij Alken

Bent u op zoek naar een fijne locatie voor een productvoorstelling bij Alken? Wil u een productvoorstelling organiseren op een oogverblindende idyllische locatie? Het mooie domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een productvoorstelling of voor zakelijke gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een aangename omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan proeven van een culinair tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het adembenemende heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Voor uw productvoorstelling is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw productvoorstelling bij Alken

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail nodig hebben voor een productvoorstelling. Zoals het hoort heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Alken. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee enorm machtige zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Topzaal De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere, innigere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grote events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De superbe gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Fraaie terrassen voor een prachtige receptie bij uw productvoorstelling

Voor zowel grotere als kleinere feesten heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De stijlvolle, statige feestzalen en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier uitgewerkt. Onze feestzalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Een productvoorstelling, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een schitterende meerwaarde wanneer het mooi weer is. De gasten zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het betoverende uitzicht. Maar er is geen reden tot paniek als de weergoden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten op het terras te vertoeven. Een productvoorstelling bij Alken wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor afwerking en verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw productvoorstelling besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. In de kleurkeuze krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Natuurlijk past ons ruime gamma aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw productvoorstelling bij Alken een groot succes te maken!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Alken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een productvoorstelling of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder meerde smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Prachtlocatie voor productvoorstelling, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder type bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u aangenaam wandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Alken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste dag voor een productvoorstelling? Of heeft u al een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle heerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw productvoorstelling bij Alken een ware triomf!