Locatie congres Halen – De Waterhoek

congres Halen - Een mooie locatie voor een congres op een steenworp van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een congres bij Halen

Bent u op zoek naar een wondermooie plek voor een congres bij Halen? Wilt u een congres organiseren op een aantrekkelijke idyllische plek? Het oogverblindende domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een congres of voor zakelijke evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, rustig wandelen, proeven van culinaire creaties in het restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het aangename heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw congres!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw congres bij Halen

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een congres. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee enorm bevallige zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw congres

Voor zowel kleinere als grotere feesten heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De sierlijke aankleding komt zeer mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze zalen voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een congres en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en meetings vinden bij De Waterhoek de juiste omgeving. Bij mooi weer staan de magnifieke terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het sublieme uitzicht zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar er is geen reden tot ongerustheid wanneer de weergoden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten op het terras te vertoeven. Een congres bij Halen wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor afwerking en mooi aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw congres besteden wij de grootste zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan elegante ronde tafels voor zes à dertien personen. Onze designborden zullen het cachet van uw congres naar een nog hoger niveau helpen. In dekeuze van de kleuren krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. Extra zaalversiering kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Daardoor wordt uw congres bij Halen een onberispelijk succes!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Halen

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een congres of eens wilt tafelen met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een luisterrijke locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Droomlocatie voor congres, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u lekker wandelen op het luisterrijke domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Halen

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een congres? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeker scoren. Alle heerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Halen voor een congres!