Locatie vergadering Kortenaken – De Waterhoek

vergadering Kortenaken - Een oogverblindende locatie voor een vergadering vlak bij Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een vergadering bij Kortenaken

Op zoek naar een vergadering in een lieflijke landelijke setting bij Kortenaken? Het fijne domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een vergadering of voor professionele gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, aangenaam rondwandelen, genieten van gastronomische creaties in ons restaurant, het kan allemaal in de aantrekkelijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het aangename heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw vergadering!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw vergadering bij Kortenaken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De ervaren, attente en bekwame ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Ons magnifieke feestzalencomplex is opgebouwd uit twee bekoorlijke stijlvol ingerichte vertrekken. Voor de kleinere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de meer uitgebreide buffetten kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over zes kleinere, innigere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Als u een groot event, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Sublieme terrassen voor een succesvolle receptie bij uw vergadering

U snapt meteen dat zowel voor kleine als grote feestgelegenheden De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestzalen en de attractieve inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier gecomponeerd. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een overweldigende indruk achterlaten! Een vergadering, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het mooi weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het wondermooie uitzicht. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk attractieve binnenvertrekken tot uw beschikking. Een vergadering bij Kortenaken wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw vergadering besteden wij de grootste aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan prachtige ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De design witte dekborden zullen het cachet van uw vergadering naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Ons ruime keuzepalet aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kan overigens in overleg met ons uw zaalschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Zo wordt uw vergadering bij Kortenaken een groot succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Kortenaken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een vergadering of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt het helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor vergadering, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u lekker wandelen op het fraaie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Kortenaken

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een vergadering? Of heeft u al een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u zeker scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw vergadering bij Kortenaken een ware triomf!