Locatie seminar Zoutleeuw – De Waterhoek

seminar Zoutleeuw - Een fraaie locatie voor een seminar niet ver van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een seminar bij Zoutleeuw

Op zoek naar een seminar in een wondermooie landelijke locatie bij Zoutleeuw? Het geweldige domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden. Voor een familiefeest, een seminar of voor zakelijke evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een wondermooie omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan proeven van een culinair intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het lieflijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw seminar!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw seminar bij Zoutleeuw

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Zoutleeuw. De oplettende en professionele ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbeert.

Twee enorm verrukkelijke zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts zes kleinere, gezellige feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Wanneer u een groot event, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Formidabele terrassen voor een succesvolle receptie bij uw seminar

Voor zowel kleine als grote evenementen heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De chique inrichting komt zeer goed tot uiting in de statige vertrekken. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een stevige impressie achterlaten! Een seminar, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij mooi weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het attractieve panorama. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk mooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een seminar bij Zoutleeuw!

Oog voor de kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Bij het organiseren van uw seminar besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan sierlijke ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die zeer mooi te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Het ruime gamma aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw seminar bij Zoutleeuw een supergeslaagd succes te maken!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Zoutleeuw

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een lekker kopje thee of koffie maakt het helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor seminar, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type van bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u lekker wandelen op het bekoorlijke domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Zoutleeuw

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde datum voor een seminar? Of heeft u reeds een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle heerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw seminar bij Zoutleeuw een ware triomf!