Locatie vergadering Alken – De Waterhoek

vergadering Alken - Een prachtige locatie voor een vergadering op een boogscheut van Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een vergadering bij Alken

Zoekt u een plaats voor een vergadering bijAlken in een mooie landelijke locatie? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten aangelegenheden. Van een vergadering tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kunt genieten van een culinair intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw vergadering!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw vergadering bij Alken

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een vergadering. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Alken. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons magnifieke zalencomplex bestaat uit twee verrukkelijke met veel klasse ingerichte zalen. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere, gezellige vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Voor de grootste events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een succesvolle receptie bij uw vergadering

U snapt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De sierlijke inrichting komt zeer mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier opgesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Alle soorten feestevenementen zoals bvb. een vergadering en bedrijfsevenementen zoals seminars vinden hier de juiste omgeving. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Dankzij het verrukkelijke uitzicht zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk schitterende binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een vergadering bij Alken!

Oog voor de kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een vergadering zijn de tafels van primordiaal belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan mooie ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De designborden zullen het cachet van uw vergadering naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, goed combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw vergadering bij Alken een ongeëvenaard succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvolle setting bij Alken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een vergadering of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een magnifieke omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Droomlocatie voor vergadering, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandelingetje in het verrukkelijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Alken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde dag voor een vergadering? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u zeker scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Alken voor een vergadering!