Locatie congres Kermt – De Waterhoek

congres Kermt - Een fantastische locatie voor een congres op een steenworp van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een congres bij Kermt

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige droomplek voor een congres bij Kermt? Wil u een congres organiseren op een fraaie idyllische locatie? Het aantrekkelijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Voor een familie-evenement, een congres of voor professionele aangelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, aangenaam rondwandelen, proeven van gastronomische verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de bekoorlijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het adembenemende heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw congres!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw congres bij Kermt

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Twee uiterst attractieve zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de fijnere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste buffetten kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende vertrekken gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De bevallig aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Schitterende terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw congres

Voor zowel kleinere als grotere evenementen heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De chique decoratie komt zeer mooi tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze zalen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een congres en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en congressen vinden hier de juiste toets. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde wanneer het mooi weer is. Dankzij het bevallige landschap zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter smaken. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om op het terras te vertoeven. Een congres bij Kermt wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw congres besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. Onze designborden zullen het cachet van uw congres nog verhogen. In de kleurkeuze krijgt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Natuurlijk past ons uitgebreide palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Zo wordt uw congres bij Kermt een weergaloos succes!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Kermt

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een lekker theetje of koffietje maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Droomlocatie voor congres, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandeling in het zeer fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kermt

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een congres? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle lekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Kermt voor een congres!