Locatie congres Geetbets – De Waterhoek

congres Geetbets - Een oogverblindende locatie voor een congres op een steenworp van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een congres bij Geetbets

Bent u op zoek naar een wondermooie prachtsetting voor een congres bij Geetbets? Wil u een congres organiseren op een mooie idyllische locatie? De Waterhoek met zijn aantrekkelijke kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten evenementen. Voor een familiefeest, een congres of voor professionele aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, aangenaam rondwandelen, genieten van gastronomische verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de aantrekkelijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het lieflijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. Voor uw congres is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw congres bij Geetbets

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Geetbets. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons sublieme feestzalencomplex is opgebouwd uit twee prachtige stijlvol ingerichte zalen. Voor de intiemere, fijnere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de ruime banketten kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De prachtig ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Sublieme terrassen voor een succesrijke receptie bij uw congres

U begrijpt meteen dat zowel voor kleine als grote feestevents De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De chique decoratie komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte manier opgesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een onvergetelijke indruk nalaten! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een congres en bedrijfsevenementen zoals seminars en congressen vinden hier de juiste setting. Bij mooi weer staan de attractieve terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De genodigden zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het betoverende uitzicht. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om op het terras te vertoeven. Een congres bij Geetbets wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw congres besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd zeer smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een imposante ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, goed te combineren met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw congres of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Daardoor wordt uw congres bij Geetbets een onberispelijk succes!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Geetbets

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een congres of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een lekker theetje of koffietje maakt het helemaal compleet.

Prachtlocatie voor congres, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt vinden, is een wandeling in het mooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Geetbets

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete datum voor een congres? Of heeft u al een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u zeker scoren. Alle smakelijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw congres bij Geetbets een ware triomf!