Locatie vergadering Kermt – De Waterhoek

vergadering Kermt - Een luisterrijke locatie voor een vergadering vlak bij Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een vergadering bij Kermt

Zoekt u een plek voor een vergadering bijKermt in een wondermooie landelijke locatie? Het bekoorlijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familie-evenement, een vergadering of voor zakelijke aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, aangenaam rondwandelen, proeven van culinaire creaties in het restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Voor uw vergadering is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw vergadering bij Kermt

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Kermt. De professionele en uiterst attente medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets mankeert.

Ons magnifieke feestzalencomplex bestaat uit twee imposante met veel klasse gedecoreerde zalen. Voor de intiemere, fijnere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste feestmaaltijden kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grote events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De attractief gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Sublieme terrassen voor een geslaagde receptie bij uw vergadering

Voor zowel grotere als kleinere feesten heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De gracieuze aankleding komt mooi tot uiting in de statige feestzalen. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een onvergetelijke impressie achterlaten! Alle soorten feestevenementen zoals bvb. een vergadering en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en meetings vinden bij ons de juiste setting. Bij mooi weer staan de verrukkelijke terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het bevallige panorama zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter smaken. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten te vertoeven. Een vergadering bij Kermt wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor afwerking en fraai aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw vergadering besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze ten allen tijde smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. In de kleurkeuze hebt u nagenoeg alle vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Natuurlijk past ons uitgebreide gamma aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw vergadering bij Kermt een weergaloos succes te maken!

Gezellig brunchen in stijl bij Kermt

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een betoverende locatie van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt het helemaal compleet.

Prachtlocatie voor vergadering, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk soort bedrijfsevenement. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het bekoorlijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kermt

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde datum voor een vergadering? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u honderd procent zeker scoren. Alle heerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Kermt voor een vergadering!