Locatie seminar Linter – De Waterhoek

seminar Linter - Een kostelijke locatie voor een seminar dicht bij Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een seminar bij Linter

Op zoek naar een seminar in een aangename landelijke setting bij Linter? De Waterhoek met zijn aantrekkelijke kasteelhoeve is de ideale locatie voor verschillende soorten aangelegenheden. Van een seminar tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan genieten van een gastronomisch intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het aangename heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw seminar!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw seminar bij Linter

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een seminar. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Linter. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee enorm machtige zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Topzaal De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere, knusse vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Als u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende vertrekken gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Heerlijke terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw seminar

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De chique decoratie komt zeer mooi tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een onvergetelijke indruk achterlaten! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een seminar en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij De Waterhoek de juiste setting. Bij aangenaam weer staan de sublieme terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De genodigden zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het schilderachtige panorama. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bekoorlijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een seminar bij Linter!

Oog voor afwerking en mooi verzorgde tafels

Voor een seminar zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan wondermooie ronde tafels voor zes à dertien personen. De stijlvolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u alle vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, mooi te combineren met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Het ruime palet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details als extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw seminar bij Linter een groot succes te maken!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Linter

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Geniet op onze brunches in een superbe omgeving van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de allerkleinste details àf te maken.

Prachtplek voor seminar, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandelingetje in het prachtigedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Linter

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde dag voor een seminar? Of heeft u al een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Linter voor een seminar!