Locatie vormingsdag Sint-Truiden – De Waterhoek

vormingsdag Sint-Truiden - Een fraaie locatie voor een vormingsdag vlak bij Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een vormingsdag bij Sint-Truiden

Op zoek naar een vormingsdag in een lieflijke landelijke setting bij Sint-Truiden? Het aantrekkelijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Voor een familiefeest, een vormingsdag of voor professionele aangelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, proeven van culinaire verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de fraaie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw vormingsdag!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw vormingsdag bij Sint-Truiden

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons fraaie zalencomplex is opgebouwd uit twee fijne stijlvol ingerichte zalen. Voor de intiemere, kleinere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grotere feestdiners kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende vertrekken zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De fraai aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een geslaagde receptie bij uw vormingsdag

U snapt meteen dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige vertrekken en de sublieme inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze samengesteld. De ruimtes voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een vormingsdag en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en congressen vinden bij ons de juiste setting. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het magnifieke landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten op het terras te vertoeven. Een vormingsdag bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Voor een vormingsdag zijn de tafels van primordiaal belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan attractieve ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, mooi te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het uitgebreide palet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan overigens in overleg met ons uw zaalschikking grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Op die manier wordt uw vormingsdag bij Sint-Truiden een weergaloos succes!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een vormingsdag of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een attractieve omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Gedroomde locatie voor vormingsdag, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste datum voor een vormingsdag? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeer zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Sint-Truiden voor een vormingsdag!