Locatie productvoorstelling Sint-Truiden – De Waterhoek

productvoorstelling Sint-Truiden - Een schitterende locatie voor een productvoorstelling vlak bij Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een productvoorstelling bij Sint-Truiden

Op zoek naar een productvoorstelling in een lieflijke landelijke locatie bij Sint-Truiden? Het lieflijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden. Van een productvoorstelling tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, rustig wandelen, proeven van gastronomische verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de aantrekkelijke omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw productvoorstelling!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw productvoorstelling bij Sint-Truiden

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail nodig hebben voor een productvoorstelling. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Sint-Truiden. Het zal aan niets ontbreken, want onze vakkundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee zeer fraaie zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor zeer grote events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een prachtige receptie bij uw productvoorstelling

Voor zowel kleinere als grotere evenementen heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De chique decoratie komt mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze feestzalen voldoen aan de allerhoogste normen en hebben cachet! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een productvoorstelling en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij ons de juiste setting. Bij aangenaam weer staan de prachtige terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. Met dank aan het prachtige uitzicht zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter smaken. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk prachtige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een productvoorstelling bij Sint-Truiden!

Oog voor het kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw productvoorstelling besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. In de kleurkeuze hebt u volledige vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, goed te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Natuurlijk past ons uitgebreide gamma aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. Extra decoratie kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, zalen en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw productvoorstelling bij Sint-Truiden een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvol decor bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een productvoorstelling of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een bekoorlijke locatie van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Droomlocatie voor productvoorstelling, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsevenement. Zaal Appelgaard is toegerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u aangenaam wandelen op het attractieve domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewilde datum voor een productvoorstelling? Of heeft u al een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u absoluut scoren. Alle smakelijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw productvoorstelling bij Sint-Truiden een ware triomf!