Locatie seminarie Herk-de-Stad – De Waterhoek

seminarie Herk-de-Stad - Een mooie locatie voor een seminarie in de buurt van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een seminarie bij Herk-de-Stad

Bent u op zoek naar een lieflijke locatie voor een seminarie bij Herk-de-Stad? Wil u een seminarie organiseren op een wondermooie idyllische droomlocatie? Het aangename domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familiefeest, een seminarie of voor zakelijke evenementen zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een fraaie omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kan proeven van een gastronomisch tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw seminarie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw seminarie bij Herk-de-Stad

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een seminarie. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee enorm fraaie zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Topzaal De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De subliem aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook opteren voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een geslaagde receptie bij uw seminarie

Voor zowel kleine als grote feesten heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De stijlvolle, statige feestzalen en de sublieme inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste normen en hebben cachet! Een seminarie, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde als het aangenaam weer is. Met dank aan het attractieve uitzicht zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen reden tot ongerustheid wanneer de weersomstandigheden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bekoorlijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een seminarie bij Herk-de-Stad wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor het kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Voor een seminarie zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan sierlijke ronde tafels voor zes à dertien personen. De designborden zullen het cachet van uw seminarie nog verhogen. In dekeuze van de kleuren krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, goed combineerbaar met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Natuurlijk past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. Extra decoratie kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, zalen en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Daardoor wordt uw seminarie bij Herk-de-Stad een onberispelijk succes!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt het helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor seminarie, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u lekker wandelen op het bevallige domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Herk-de-Stad

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewenste datum voor een seminarie? Of heeft u al een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle smakelijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw seminarie bij Herk-de-Stad een ware triomf!