Locatie vergadering Halen – De Waterhoek

vergadering Halen - Een oogverblindende locatie voor een vergadering op een kleine afstand van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een vergadering bij Halen

Op zoek naar een vergadering in een wondermooie idyllische setting bij Halen? De Waterhoek met zijn mooie kasteelhoeve is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden. Van een vergadering tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt genieten van een culinair tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Voor uw vergadering is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw vergadering bij Halen

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Halen. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee uiterst chique zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Prachtige terrassen voor een geslaagde receptie bij uw vergadering

U ziet onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestevents De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestzalen en de fraaie inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die direct een stevige impressie nalaten! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een vergadering en bedrijfsevents zoals seminars en congressen vinden hier de juiste setting. Bij mooi weer staan de bekoorlijke terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het bevallige panorama. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk magnifieke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een vergadering bij Halen wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en verzorgde tafels

Voor een vergadering zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u alle vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw vergadering bij Halen een supergeslaagd succes te maken!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Halen

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Geniet op onze brunches in een attractieve omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Droomlocatie voor vergadering, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is uitgerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt zoeken, is een wandeling in het magnifiekedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Halen

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste dag voor een vergadering? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u zeer zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Halen voor een vergadering!