Locatie seminarie Linter – De Waterhoek

seminarie Linter - Een mooie locatie voor een seminarie in de omgeving van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een seminarie bij Linter

Op zoek naar een seminarie in een geweldige idyllische setting bij Linter? De Waterhoek met zijn aantrekkelijke kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een seminarie of voor professionele aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een wondermooie omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan profiteren van een culinair intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het mooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw seminarie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw seminarie bij Linter

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een seminarie. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Linter. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons attractieve zalencomplex bestaat uit twee bevallige klassevol gedecoreerde vertrekken. Voor de intiemere, fijnere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de ruime feestbuffetten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over zes kleinere, knusse vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De fijn ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een mooie receptie bij uw seminarie

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestaangelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De sierlijke inrichting komt zeer mooi tot uiting in de statige vertrekken. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een seminarie en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars vinden hier de juiste setting. Bij mooi weer staan de bekoorlijke terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het uiterst fraaie landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar er is geen reden tot ongerustheid indien de weergoden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk fraaie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een seminarie bij Linter!

Oog voor detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw seminarie besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het ruime keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw seminarie bij Linter een ongeëvenaard succes te maken!

Genieten van een brunch in stijl bij Linter

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de allerkleinste details àf te maken.

Droomlocatie voor seminarie, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder type bedrijfsaangelegenheid. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het bevalligedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Linter

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete datum voor een seminarie? Of heeft u al een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw gasten zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u absoluut scoren. Alle superlekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Linter voor een seminarie!