Locatie bedrijfsevent Alken – De Waterhoek

bedrijfsevent Alken - Een fantastische locatie voor een bedrijfsevent vlak bij Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een bedrijfsevent bij Alken

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsevent bijAlken in een wondermooie landelijke droomlocatie? Het fijne domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Van een bedrijfsevent tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een aangename omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kan genieten van een culinair tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het aantrekkelijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Voor uw bedrijfsevent is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw bedrijfsevent bij Alken

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een bedrijfsevent. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee uiterst bevallige zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de kleinere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste banketten kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over zes kleinere, knusse feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grotere evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De fijn gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Sublieme terrassen voor een geslaagde receptie bij uw bedrijfsevent

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De klassevolle, imposante vertrekken en de prachtige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die direct een overweldigende indruk nalaten! Een bedrijfsevent, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de sublieme terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Met dank aan het fraaie panorama zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter smaken. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten te vertoeven. Een bedrijfsevent bij Alken wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw bedrijfsevent besteden wij de grootste zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan sublieme ronde tafels voor 6 tem.13 personen. Onze designborden zullen het cachet van uw bedrijfsevent nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, goed combineerbaar met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw bedrijfsevent bij Alken een onberispelijk succes!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Alken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een prachtige setting van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtplek voor bedrijfsevent, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type bedrijfsevent. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u zalig rondwandelen op het luisterrijke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Alken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete datum voor een bedrijfsevent? Of heeft u reeds een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw bezoekers zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u zeer zeker scoren. Alle superlekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfsevent bij Alken een ware triomf!