Locatie congres Linter – De Waterhoek

congres Linter - Een magnifieke locatie voor een congres op een geringe afstand van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een congres bij Linter

Op zoek naar een congres in een fijne landelijke setting bij Linter? De Waterhoek met zijn lieflijke kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Van een congres tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspannen, aangenaam wandelen, proeven van gastronomische hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de aangename omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw congres!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw congres bij Linter

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen wensen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Linter. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee uiterst fijne zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Voor de intiemere, fijnere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de meer uitgebreide diners kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over zes kleinere, knusse vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De verrukkelijk gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Schitterende terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw congres

U ziet onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De elegante aankleding komt mooi tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een sterke indruk achterlaten! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een congres en bedrijfsevenementen zoals seminars en congressen vinden bij ons de juiste toets. Bij mooi weer staan de betoverende terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het fraaie panorama. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een congres bij Linter!

Oog voor afwerking en mooi verzorgde tafels

Voor een congres zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan betoverende ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De design witte dekborden zullen het cachet van uw congres naar een nog straffer niveau tillen. In de kleurkeuze krijgt u volledige vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, mooi te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Natuurlijk past ons ruime gamma aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw congres bij Linter een groot succes te maken!

Genieten van een brunch in stijl bij Linter

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een congres of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een wondermooie setting van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtplek voor congres, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandeling in het betoverendedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Linter

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste datum voor een congres? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw gasten zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u zeker scoren. Alle heerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw congres bij Linter een ware triomf!