Locatie productvoorstelling Limburg – De Waterhoek

productvoorstelling Limburg - Een mooie locatie voor een productvoorstelling dicht bij Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een productvoorstelling bij Limburg

Zoekt u een plek voor een productvoorstelling bijLimburg in een aangename landelijke locatie? De Waterhoek met zijn aangename kasteelhoeve is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een productvoorstelling of voor zakelijke evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een prachtige omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt proeven van een gastronomisch intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw productvoorstelling!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw productvoorstelling bij Limburg

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Limburg. De oplettende en professionele ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan niets ontbeert.

Ons bevallige zalencomplex bestaat uit twee prachtige klassevol ingerichte vertrekken. Voor de fijnere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste diners kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een mooie receptie bij uw productvoorstelling

Voor zowel grote als kleine evenementen heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De klassevolle, imposante feestruimtes en de magnifieke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een sterke indruk nalaten! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een productvoorstelling en bedrijfsevenementen zoals seminars en productvoorstellingen vinden hier de juiste toets. Bij mooi weer staan de fraaie terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het verrukkelijke uitzicht. Maar geen paniek wanneer de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om op het terras te vertoeven. Een productvoorstelling bij Limburg wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor afwerking en mooi aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw productvoorstelling besteden wij de grootste zorg aan onze altijd smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan sierlijke ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De elegante witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u alle vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons ruime gamma aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw productvoorstelling bij Limburg een onberispelijk succes!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Limburg

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een luisterrijke omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch volledig àf te maken.

Gedroomde locatie voor productvoorstelling, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor ieder type bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is uitgerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u aangenaam wandelen op het bekoorlijke domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Limburg

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewilde datum voor een productvoorstelling? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw bezoekers zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u zeer zeker scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw productvoorstelling bij Limburg een ware triomf!