Locatie bedrijfsevenement Kortenaken – De Waterhoek

bedrijfsevenement Kortenaken - Een mooie locatie voor een bedrijfsevenement op een geringe afstand van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Kortenaken

Zoekt u een plek voor een bedrijfsevenement bijKortenaken in een prachtige idyllische locatie? Het lieflijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen. Voor een familie-evenement, een bedrijfsevenement of voor zakelijke aangelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, rustig rondwandelen, genieten van culinaire hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de aangename omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw bedrijfsevenement!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw bedrijfsevenement bij Kortenaken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Kortenaken. De ervaren, attente en bekwame ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets mankeert.

Twee uiterst bekoorlijke zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Voor de intiemere, kleinere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste banketten kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grotere evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een mooie receptie bij uw bedrijfsevenement

U ziet onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestevents De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante vertrekken en de verrukkelijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze opgesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een stevige impressie achterlaten! Een bedrijfsevenement, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de bekoorlijke terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het attractieve panorama. Maar er is geen man overboord wanneer de weersomstandigheden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een bedrijfsevenement bij Kortenaken wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Bij de organisatie van uw bedrijfsevenement besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw bedrijfsevenement nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Ons ruime assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Daardoor wordt uw bedrijfsevenement bij Kortenaken een weergaloos succes!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Kortenaken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsevenement of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een lekker theetje of koffietje maakt het helemaal compleet.

Droomlocatie voor bedrijfsevenement, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type van bedrijfsevent. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het bekoorlijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Kortenaken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een bedrijfsevenement? Of heeft u al een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u absoluut scoren. Alle heerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfsevenement bij Kortenaken een ware triomf!