Locatie vormingsdag Herk-de-Stad – De Waterhoek

vormingsdag Herk-de-Stad - Een luisterrijke locatie voor een vormingsdag op een geringe afstand van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een vormingsdag bij Herk-de-Stad

Bent u op zoek naar een fijne prachtplek voor een vormingsdag bij Herk-de-Stad? Wil u een vormingsdag organiseren op een geweldige landelijke droomplek? De Waterhoek met zijn fraaie kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Van een vormingsdag tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, proeven van culinaire hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fraaie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Voor uw vormingsdag is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw vormingsdag bij Herk-de-Stad

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een vormingsdag. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee uiterst attractieve zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De bevallig gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Fraaie terrassen voor een succesrijke receptie bij uw vormingsdag

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestevenementen De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige feestzalen en de fijne inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een stevige impressie achterlaten! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een vormingsdag en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en meetings vinden bij ons de juiste toets. Bij mooi weer staan de fijne terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. Met dank aan het uiterst fraaie landschap zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter smaken. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk mooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een vormingsdag bij Herk-de-Stad wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor afwerking en fraai aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw vormingsdag besteden wij de grootste zorg aan onze ten allen tijde smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan magnifieke ronde tafels voor 6 tem.13 personen. Onze witte designborden zullen het cachet van uw vormingsdag nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, mooi te combineren met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Vanzelfsprekend past ons ruime palet aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw vormingsdag bij Herk-de-Stad een ongeëvenaard succes te maken!

Brunchen in een stijlvol decor bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een vormingsdag of eens wilt samenzijn met een bepaalde groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Gedroomde locatie voor vormingsdag, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Zaal Appelgaard is uitgerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u heerlijk rondwandelen op het verrukkelijke domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Herk-de-Stad

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste dag voor een vormingsdag? Of heeft u al een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw gasten zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle overheerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw vormingsdag bij Herk-de-Stad een ware triomf!