Locatie seminar Bekkevoort – De Waterhoek

seminar Bekkevoort - Een magnifieke locatie voor een seminar niet ver uit de buurt van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een seminar bij Bekkevoort

Bent u op zoek naar een fraaie droomplek voor een seminar bij Bekkevoort? Wilt u een seminar organiseren op een fraaie landelijke droomplek? Het aantrekkelijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden. Voor een familiefeest, een seminar of voor zakelijke aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, genieten van gastronomische creaties in ons restaurant, het kan allemaal in de aangename omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw seminar!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw seminar bij Bekkevoort

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een seminar. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons betoverende, magnifieke zalencomplex is opgebouwd uit twee attractieve klassevol gedecoreerde zalen. Topzaal De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere, innigere zalen die plaats bieden aan 700 mensen. Voor zeer grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw seminar

U ziet onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestevents De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige vertrekken en de fraaie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier gecomponeerd. Kortom, zalen met cachet en een ziel die direct een sterke impressie achterlaten! Een seminar, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het mooi weer is. Met dank aan het bekoorlijke panorama zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar er is geen man overboord wanneer de weergoden wat tegenwerken. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk prachtige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een seminar bij Bekkevoort!

Oog voor het kleinste detail en verzorgde tafels

Voor een seminar zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw seminar naar een nog hoger niveau helpen. In de kleurkeuze hebt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het grote assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw seminar of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw seminar bij Bekkevoort een weergaloos succes!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Bekkevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een seminar of eens wilt samenzijn met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een fraaie locatie van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Gedroomde locatie voor seminar, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder type van bedrijfsgebeuren. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u zalig rondwandelen op het attractieve domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Bekkevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste datum voor een seminar? Of heeft u al een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle lekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw seminar bij Bekkevoort een ware triomf!