Locatie vergadering Sint-Truiden – De Waterhoek

vergadering Sint-Truiden - Een oogverblindende locatie voor een vergadering dicht bij Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een vergadering bij Sint-Truiden

Op zoek naar een vergadering in een fraaie landelijke setting bij Sint-Truiden? Het geweldige domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen. Voor een familie-aangelegenheid, een vergadering of voor professionele gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een bekoorlijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kunt proeven van een culinair tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw vergadering!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw vergadering bij Sint-Truiden

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een vergadering. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Sint-Truiden. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee uiterst prachtige zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de kleinere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de grootste diners kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor zeer grote events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De wondermooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een mooie receptie bij uw vergadering

Voor zowel kleinere als grotere feesten heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De chique inrichting komt mooi tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier opgesteld. De ruimtes voldoen aan de hoogste normen en hebben cachet! Een vergadering, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het wondermooie panorama zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter smaken. Maar er is geen reden tot paniek wanneer de weersomstandigheden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk verrukkelijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een vergadering bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw vergadering besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De witte designborden zullen het cachet van uw vergadering naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Ons uitgebreide gamma aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw vergadering bij Sint-Truiden een supergeslaagd succes te maken!

Brunchen in luxe en stijl bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een vergadering of eens wilt tafelen met een bepaalde groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een smakelijk theetje of koffietje maakt het helemaal compleet.

Prachtlocatie voor vergadering, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor ieder type bedrijfsevenement. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u lekker rondwandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewilde dag voor een vergadering? Of heeft u al een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u absoluut scoren. Alle lekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Sint-Truiden voor een vergadering!