Locatie productvoorstelling Kermt – De Waterhoek

productvoorstelling Kermt - Een magnifieke locatie voor een productvoorstelling op een kleine afstand van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een productvoorstelling bij Kermt

Op zoek naar een productvoorstelling in een oogverblindende landelijke setting bij Kermt? Het bekoorlijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden. Voor een familie-evenement, een productvoorstelling of voor professionele aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, genieten van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de aantrekkelijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het oogverblindende heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw productvoorstelling!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw productvoorstelling bij Kermt

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Kermt. De oplettende en professionele ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets mankeert.

Ons sublieme feestzalencomplex is opgebouwd uit twee fraaie klassevol ingerichte zalen. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Voor zeer grote aangelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De bekoorlijk gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw productvoorstelling

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feesten De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De sierlijke aankleding komt zeer goed tot uiting in de statige vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte manier samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een onvergetelijke impressie achterlaten! Een productvoorstelling, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de betoverende terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Met dank aan het uiterst fraaie landschap zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter smaken. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een productvoorstelling bij Kermt!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Bij het organiseren van uw productvoorstelling besteden wij de grootste zorg aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan prachtige ronde tafels voor 6 tem.13 personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw productvoorstelling naar een nog straffer niveau tillen. In de kleurkeuze krijgt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, goed te combineren met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Ons grote assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan overigens in overleg met ons uw tafelschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw productvoorstelling bij Kermt een onberispelijk succes!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Kermt

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Prachtplek voor productvoorstelling, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is uitgerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandeling in het bevalligedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kermt

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste dag voor een productvoorstelling? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u absoluut scoren. Alle superlekkere menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw productvoorstelling bij Kermt een ware triomf!