Locatie lezing Herk-de-Stad – De Waterhoek

lezing Herk-de-Stad - Een fraaie locatie voor een lezing op een boogscheut van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een lezing bij Herk-de-Stad

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke setting voor een lezing bij Herk-de-Stad? Wil u een lezing organiseren op een geweldige landelijke plek? Het geweldige domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Van een lezing tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een fijne omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt proeven van een culinair intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw lezing!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw lezing bij Herk-de-Stad

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De oplettende en professionele ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbeert.

Twee heel wondermooie zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grotere events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Fraaie terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw lezing

U ziet meteen dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante feestzalen en de wondermooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een sterke indruk nalaten! Een lezing, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de bekoorlijke terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Met dank aan het prachtige landschap zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Maar geen paniek indien de weersomstandigheden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om op het terras te vertoeven. Een lezing bij Herk-de-Stad wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor detail en mooi gedekte tafels

Bij de organisatie van uw lezing besteden wij de grootste aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u nagenoeg alle vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Ons ruime gamma aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Op die manier wordt uw lezing bij Herk-de-Stad een weergaloos succes!

Gezellig brunchen in stijl bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een lezing of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een lekker kopje koffie of thee maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtlocatie voor lezing, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor ieder soort bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is uitgerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandeling in het wondermooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Herk-de-Stad

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete datum voor een lezing? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u absoluut scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Herk-de-Stad voor een lezing!