Locatie congres Limburg – De Waterhoek

congres Limburg - Een prachtige locatie voor een congres niet ver uit de buurt van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een congres bij Limburg

Zoekt u een plek voor een congres bijLimburg in een geweldige landelijke locatie? Het geweldige domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden. Voor een familie-evenement, een congres of voor professionele gelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een prachtige omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kan profiteren van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het oogverblindende heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw congres!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw congres bij Limburg

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Limburg. De oplettende en professionele medewerkersploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Ons sublieme zalencomplex bestaat uit twee wondermooie betoverende stijlvol gedecoreerde vertrekken. De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Voor zeer grote aangelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De fijn ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Wondermooie terrassen voor een mooie receptie bij uw congres

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestevents De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De elegante aankleding komt mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een onvergetelijke impressie nalaten! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een congres en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en congressen vinden bij De Waterhoek de juiste toets. Onze terrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Dankzij het magnifieke panorama zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk wondermooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een congres bij Limburg!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een congres zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan zeer fijne ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De designborden zullen het cachet van uw congres naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, goed te combineren met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Uiteraard past ons ruime palet aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw indeling van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw congres bij Limburg een supergeslaagd succes te maken!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Limburg

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Prachtplek voor congres, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u heerlijk wandelen op het schilderachtige domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Limburg

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw favoriete datum voor een congres? Of heeft u reeds een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw gasten zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u honderd procent zeker scoren. Alle superlekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw congres bij Limburg een ware triomf!