Locatie lezing Stevoort – De Waterhoek

lezing Stevoort - Een mooie locatie voor een lezing op een geringe afstand van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een lezing bij Stevoort

Op zoek naar een lezing in een aantrekkelijke idyllische locatie bij Stevoort? De Waterhoek met zijn bekoorlijke kasteelhoeve is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Voor een familie-evenement, een lezing of voor professionele aangelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een oogverblindende omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kan proeven van een culinair tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw lezing!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw lezing bij Stevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. De ervaren, attente en bekwame medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets mankeert.

Twee enorm mooie zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor zeer grote gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De attractief aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw lezing

Voor zowel grote als kleine feesten heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De elegante inrichting komt zeer mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte wijze in elkaar gezet. Onze feestzalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Een lezing, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de bevallige terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Met dank aan het fraaie panorama zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk prachtige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een lezing bij Stevoort!

Oog voor afwerking en verzorgde tafels

Voor een lezing zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, mooi te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw schikking van de zaal helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalversiering kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw lezing bij Stevoort een groot succes!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Stevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een lezing of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een betoverende omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtplek voor lezing, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandelingetje in het magnifiekedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete datum voor een lezing? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u absoluut scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Stevoort voor een lezing!