Locatie vergadering Geetbets – De Waterhoek

vergadering Geetbets - Een fantastische locatie voor een vergadering in de omgeving van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een vergadering bij Geetbets

Bent u op zoek naar een fijne prachtplek voor een vergadering bij Geetbets? Wilt u een vergadering organiseren op een mooie landelijke prachtlocatie? Het oogverblindende domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen. Voor een familiefeest, een vergadering of voor professionele evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, aangenaam wandelen, genieten van gastronomische verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het adembenemende heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Voor uw vergadering is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw vergadering bij Geetbets

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een vergadering. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Geetbets. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee uiterst spectaculaire zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Topzaal De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot event, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De subliem gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw vergadering

Voor zowel grotere als kleinere gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De sierlijke aankleding komt zeer mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze opgesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een sterke impressie nalaten! Een vergadering, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze terrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Dankzij het wondermooie landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk sublieme binnenvertrekken tot uw beschikking. Een vergadering bij Geetbets wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor detail en mooi gedekte tafels

Bij het organiseren van uw vergadering besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan fraaie ronde tafels voor zes à dertien personen. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons uitgebreide gamma aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. Extra zaalversiering kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Daardoor wordt uw vergadering bij Geetbets een weergaloos succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Geetbets

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een vergadering of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een bekoorlijke setting van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een lekker theetje of koffietje maakt de brunch helemaal compleet.

Droomlocatie voor vergadering, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder soort bedrijfsevent. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het zeer fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Geetbets

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een vergadering? Of heeft u al een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u absoluut scoren. Alle overheerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Geetbets voor een vergadering!