Locatie lezing Alken – De Waterhoek

lezing Alken - Een luisterrijke locatie voor een lezing niet ver uit de buurt van Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een lezing bij Alken

Zoekt u een plaats voor een lezing bijAlken in een bekoorlijke landelijke droomlocatie? Het aantrekkelijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden. Van een lezing tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan genieten van een culinair intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het lieflijke heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw lezing!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw lezing bij Alken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbeert.

Ons verrukkelijke feestzalencomplex is opgebouwd uit twee prachtige met veel stijl ingerichte zalen. Topzaal De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere, innigere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor zeer grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Formidabele terrassen voor een mooie receptie bij uw lezing

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feesten De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante vertrekken en de magnifieke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een overweldigende impressie nalaten! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een lezing en bedrijfsevenementen zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij De Waterhoek de juiste toets. Onze terrassen bieden een geweldige meerwaarde wanneer het mooi weer is. Dankzij het bevallige landschap zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen reden tot ongerustheid wanneer de weergoden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten te vertoeven. Een lezing bij Alken wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw lezing besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw lezing nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons ruime keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan trouwens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details als extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Daardoor wordt uw lezing bij Alken een onberispelijk succes!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Alken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een lezing of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een verrukkelijke omgeving van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de allerkleinste details àf te maken.

Prachtlocatie voor lezing, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u heerlijk wandelen op het verrukkelijke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Alken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete dag voor een lezing? Of heeft u reeds een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u absoluut scoren. Alle heerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Alken voor een lezing!